ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA PARTİSİ KIRSALI BOŞ BIRAKMIYOR

Deva Partisi Balıkesir'de kırsal mahalleri tek tek ziyaret ediyor.
Ziyaret ettikleri mahallelerde ilk önce muhtarlarla bir araya gelen Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir ile İl Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, sonrasında mahalleli ile buluşarak, onları dinliyor ve partilerini anlatıyorlar.
Karacaören ve Fethiye Mahalle ziyaretlerini gerçekleştirdikten sonra kendisiyle konuşma fırsatı bulan ve ''Balıkesir ilinin her noktasında dertlere DEVA olacağız'' diyen Başkan Kemal Aydemir; ‘'Ziyaretlerimizde muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Yaşadıkları sıkıntıları dinliyor, tespit ederek bir analiz çalışması yapmak adına hepsini not alıyoruz. Vatandaşlarımıza her türlü desteği vermek, dertlerine DEVA olabilmek için çabaladığımızı ve partimizin çözüm politikalarını anlatıyor, paylaşıyoruz.
Ziyaretlerimize hiç ara vermeden, pandemi kurallarına uygun bir şekilde devam edeceğiz. Sahada olmak, halkımıza bu dönemde moral aşılamak zorundayız. Kendilerine her daim yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için bir motivasyon kaynağıdır. Bizlere karşı gösterdikleri yakın ilgiye yürekten teşekkür ediyoruz.''
diyerek sözlerini tamamladı. (www.yenihabergazetesi.net)




Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans