ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ANKARA BALIKESİRLİLER DERNEĞİ TAM HIZ DEVAM

Ankara'da Balıkesirlilerin tek merkezi olan Ankara Balıkesirliler Derneği olağan 6. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tüm üyelerin oybirliği ile Servet Camgöz Başkanlığındaki yönetime tekrar görev verildi.

Ankara'da Balıkesirlilerin tek derneği olarak Balıkesirimiz için çalışan kadrosuyla Balıkesirin adını, güzelliklerini, turizmini güzel ve etkin çalışmalarla duyuran, gurbetteki öğrencilere sahip çıkan, Ankara'da sivil toplum kuruluşları arasında saygın bir  yerde görülen Ankara Balıkesirliler Derneği'nin Doğa Rezidans Otel'de gerçekleştirilen 6. olağan Genel Kurulu, çok sayıda üye hemşehrinin katılımlarıyla muhabbetle gerçekleşti.

Günden güne büyüyen, gelişen Ankara Balıkesirliler Derneği toplantısına, Balıkesir Milletvekillerinden Mustafa CANBEY yanısıra Balıkesir Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa EROL, Türk Ocakları Balıkesir Şube Başkanı Tahir KORUCUOĞULLARI da katılarak renk kattı, katılamayan Milletvekillerimiz telgrafları ile başarılar diledi. .

Kurul Divan başkanlığını Abdurrahman ÖZENBAŞ, Hasan YAZICI ve Ender TOPUZ'un  yaptığı genel kurulda sunulan faaliyet raporları, önceki dönem çalışmaları, denetim raporları incelendi ve oybirliği ile ibra edildi.

Yapılan seçimde tek listede mevcut kurucu Başkan Servet CAMGÖZ Başkanlığında yeni dönem asıl ve yedek yönetim ve denetim kurulları katılan üyelerin tamamının oylarıyla seçildi. Bazı değişikliklerle gençlere de görev verilmeye çalışılan yeni

Yönetim ve Denetim Kurulları şöyle oluştu :

 

Yönetim Kurulu:

Servet CAMGÖZ, Tarkan İLDENİZ, Banu YILMAZ, Sinan AYHAN, R. Murat YALÇIN, Vedat GÜLTEKİN ve Recep YÖRÜK

 

Denetim Kurulu : Hasan YAZICI, Av. Mehmet SABAN, Zamit KAMALI

 

Seçim sonrası üyelere, katılarak destek veren Mustafa CANBEY, İsa EROL ve Tahir KORUCUOĞULLARI'na teşekkür eden Başkan Servet CAMGÖZ  "Balıkesirimizin adını Ankara'da güzel, yararlı faaliyetlerle daha geniş kitlelere duyurmak, Balıkesirlileri biraraya getirmek, öğrencilere destek olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Balıkesirli hemşehrilerin sohbet buluşması, çay partisi gibi gerçekleşen genel kurulda Kadınlar Günü de kutlandı, höşmerim gönderen İbrahim beye teşekkür edilerek Balıkesirin meşhur Höşmerimcim höşmerimleri ikram edildi.

Dernekçiliğin çıkar malzemesi, çok değerli "Balıkesir" adının laf olsun diye  kullanılamayacağını belirten Başkan Servet CAMGÖZ; basit kartvizit dernekçiliğinin,  kişisel malzeme ilişkisi düşünülmeyen gerçek dernekçiliğin önemli olduğunu  ısrarla belirten Başkan Servet CAMGÖZ, Ankara'daki tüm Balıkesirlileri Derneklerine, tüm etkinliklerine davet etti.

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans