ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Halit Sezgin: “Yeni yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirsin”

Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin, yeni yıl mesajı yayınladı. 

Sezgin, mesajında şu düşünce ve duyguları yansıttı:

“Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, umut ve beklentilerimizle yeni bir yıla giriyoruz. Ama maalesef, 2021 yılını, ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan bir virüsle mücadele ederek geçirdik.

Tüm dünyayı olduğu gibi biz de zorlu süreçlerden geçtik. Sağlığın, hayatımızda ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. Pandemi süreci ile hepimizin hayatı değişti.

Devletimiz ve milletimiz, her zaman olduğu gibi zor olanın yanındaydı. Bu süreci birlik ve beraberlik içinde en az kayıplarla atlatmak için her kurum ve kişi, üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Umarız, 2021 yılı, ülkemiz ve dünyamız için salgının bittiği bir yıl olsun. Yeni yıl, yeni başlangıçları ve umutları beraberinde getirsin.

2020 yılı, Borsamızın kuruluşunun 80. yıldönümüydü. Maalesef, pandemi nedeniyle 80. yılımızı coşkuyla kutlayamadık. 

80 yıldır bölgemize hizmet veren Borsamız, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ufkun ötesini görerek, yeni projeler üretmeyi sürdürecektir. Bizler, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da şehrimizin kalkınması için üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz. Yaptığımız her işte, ortaya koyduğumuz her projede şehrimiz ve ülkemizin gelişmesine katkı vermeyi, daha çok üretmeyi, istihdama daha çok katkı sağlamayı hedefledik. 

2021 yılında da bütün enerjimizle üyelerimizin ve bölgemizin rekabet edilebilirliğini artırıcı projeler için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 

Bu ideallerimiz çerçevesinde başta üyelerimiz ve Bandırmalı hemşehrilerimiz olmak üzere camiamızın yeni yıllarını kutlar, 2021 yılının şehrimize, bölgemize ve tüm dünyaya sağlık, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.” (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans