ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALHED BAŞKANI DR.FEVZİ TURGUT'UN PAYLAŞIMI,SÖZLEŞMESİNİ ASKIYA ALDIRDI

Balıkesir Aile hekimleri Derneği (BALHED) Yönetim Kurulu, yayınladığı bir mesaj ile İl Dernek Başkanı Dr.Fevzi Turgut'un sözleşmesinin iki ay süreyle askıya alındığını ve bu davranıştan dolayı çok üzgün olduklarını belirtti.

"İl Dernek Başkanımız Sayın Dr. Fevzi TURGUT ‘un sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım nedeniyle 2 ay süreyle sözleşmesinin askıya alındığını öğrendik. Çok üzgünüz." şeklinde yayınlanan açıklamada, Balıkesir Valisinin verdiği bu karardan bir an önce dönmesini beklediklerini  belirttiler.

Yapılan açıklamada ayrıca şunlar belirtildi.

"Bugüne kadar yaptığı disiplinli ve özverili çalışmalarla Balıkesir Halk sağlığına yaptığı katkıya hepimiz şahitiz. İstifa ve emeklilik işlemlerinin bile askıya alındığı bu salgın döneminde alınan bu idari karar, içerik olarak ne kadar hatalı ise, zamanlama açısından da bir o kadar hatalıdır. Dernek Başkanımız yapmış olduğu ( altını çizerek söylüyoruz ) kişisel paylaşımı ile hiçbir kurumu hedef göstermemiş, hakaret dili kullanmamış, sadece sitemini belirtmiştir. Üstelik bu sitem yine halk sağlığını ve çalışan sağlığını korumak amaçlıdır.

Sayın Cumhurbaşkanımızın kararını ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’nın yayınlamış olduğu genelgeyi yok sayan kararları eleştirmek ne zamandan beri suç olmuştur. Arkadaşımızın yanında olduğumuzu belirtirken, Sayın Valimizin bu karardan bir an önce dönmesini arzu ettiğimizi kamuoyuna saygı ile sunarız." (yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans