ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TIKIZ, İL BAŞKANLIĞI'NDAN İSTİFA ETTİ

12 Aralık 2019 tarihinde kurulan Gelecek Partisi, geçtiğimiz 2020 yılının Mart ayında da 56 Kurucu İl Başkanı ile birlikte teşkilatlanma çalışmalarına başladı.

Balıkesir'de de,  Kurucu İl Başkanı Mehmet Tıkız, atandıktan hemen sonra kurucu il yönetimi ile birlikte çalışmalarına start vermişti.

Balıkesir'de hız kesmeden çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi Kurucu İl Başkanı  Mehmet Tıkız, bugün yaptığı bir paylaşım ile görevinden istifa etti.


Yeni Haber Gazetesi olarak yaptığımız  görüşme  sonucu fikirlerini samimi bir şekilde dile getiren Tıkız, ''Partimiz kurulduğu günden bu yana imece usulüyle Balıkesir'de var olmuş ve değerli insanlarla yol alma şansına sahip olmuştur.'' dedi.
Tıkız, Kurucu İl Başkanlığı görevinden ayrılma nedenini, kendi işleriyle ilgilenmesi gerektiğini belirterek, sosyal medyada kendi sayfasındada yaptığı açıklamada şunları belirtti.


''DEĞERLİ BALIKESİR' LİLER ;
Ülkemizin demokratik hukuk devleti ve çogulcu demokrasi anlayışından uzaklaşmasıyla ve tek adamcılık keyfiyetiyle yönetilmesiyle gelinen noktada şehrime,ülkeme siyaseten hizmet etmek maksadıyla;
oluşturulmuş korku imparatorluğunun karşısında ve normalleşmeye dönme adına bir sorumlu Türk Vatandaşı olarak 12 aydan fazla süredir başlatmış olduğumuz siyasi çalışmalarımız neticesinde;
şartların zorluğuna ve imkansızlıklara karşın hemde bu arada başlamış covid 19 illeti ve sokağa çıkma yasağına rağmen ilimiz Balıkesir'de Gelecek Partisi teşkilatımızı kurduk, il-ilçe teşkilatlanmalarımızı da il konğremizi yapacak seviyeye getirdik.
 
Balıkesir Gelecek Partisi il Başkanlığı olarak şehrimiz siyasetinde hareket noktamız ve siyaset anlayışımız halka yakın, hakka yakın ve halka hizmet anlayışı çerçevesinde olmuştur. 

Siyaset anlayışımızın temelinde de hizmet partiye değil doğrudan halka ve tabana hizmet olarak şekillenmiş;
Gelecek Partisi Balıkesir'de öğretilmiş çaresizliklerin ve ezberlerinde dışına çıkarak siyasi çizğisini halka ve hakka rağmen değil halk ve hak esasına uygun olarak meşru bir zeminde ve sade, temiz, şeffaf siyaset ve hizmet anlayışı ile gerçekleştirmiştir.
Gelecek Partimizin Balıkesir il Başkanı olarak bu 1 yıllık süreçte bana,bize, teşkilatımıza gösterilen ilği,güven ve samimi desteklerinden dolayı şehrimiz halkına teşekkür ediyorum.

Artık Balıkesir siyasetinde halkın,hakkın, tabanın sesi olarak bir Gelecek Partisi gerçeği ve gücü vardır.

Bu hareketin il başkanı olarak geçen 12 ayda gördüğümüz güven ve tam destek Balıkesir'in ikbali adına ve Gelecek adına çok ümitvar olmuştur..
Gelecek Partisi 1 yılda bu şehirde ezberleri ve bilinen teamülleri boşa koyup şehir siyasetinde ki tüm eğemen ve vesayetçi unsurların üzerine gitmeklede onlara rağmen ve halk adına cesur ve bağımsız, kişilikli bir siyaset algısı oluşturmuştur.
Bundan sonrada Balıkesir Gelecek Partisi il ve ilçe başkanlıklarımız olarak şehir siyasetinde kangren olmuş urları ve dahi siyaset değnekçilerini, ayakçılarını ve onların biad ettikleri ağacı, abi ci sözde güç adreslerini yok hükmünde görerek ve daha güçlü olarak yoluna devam edecektir.

Şehrimizin yeni siyaset ve toplum hayatında artık roller değişecek gülen taraf hep halk olacaktır, taban olacaktır.

Gülen yüzler halkın,emekçinin, alın terinin muhtaçlının, dul, yetim, güçsüz, kimsesizin yüzü, bahtı olacaktır...Artık bu şehirde Gelecek Partisi farkıyla kazanan hep halk ve hak olacaktır..
Gelecek Partisi Hareketi şehrimiz Balıkesir'de de olduğu gibi ülkemizde de tabanın sesi, her inanç ve kimlikten insanımızın sesi olmaya devam edecek ve iktidarda olacaktır.

Bu hareket bir siyasi partinin varlığından daha çok halkımız ve insanımız için güvenli, emniyetli bir liman olacaktır .

1 yıldır sürdürmekte olduğum bu kudsi ve zor görevi yine başarıyla yürüteceği ne inandığım bir gönüldaşıma devretme ve bir zaruri şahsi tasarrufum olarak bırakma isteğimle tabiki üzgünüm lakin bir aile reisi ve kendi işlerim dolayısıyla ve dahi covid eksenli zorluklar dolayısıyla da kendi iş ve aş şartlarımın istikametinde kendi iş hayatıma bakma zorunluluğuyla il başkanlığı görevimi önümüzdeki günlerde değerli bir arkadaşıma devredeceğim..
Bu sadece bir görev ve Gelecek adına bir bayrak değişimi olmakla birlikte ve halkımın ve partili partisiz cümle Balıkesir'lilerin hizmetinde ve emrinde olmaya ilçelerimizin, ilimizin, genel merkezimizin ve genel başkanımızın çizgisinde siyasete devam edecek bu hizmeti bir sadakayı hayr kıymetinde bilip eskisinden daha fazla ve aşkla ve heyecanla Gelecek Partisi nin kurucu il başkanı olarak partimin,halkımın, şehrimin emrinde olacağım .

Bu asla ve asla bir gidiş terkediş değil bir spor müsabakasındaki gibi bir mevki değişimidir. Önemli olan pası kimin verdiği golü kimin attığı değil,
takımımızın galibiyeti ve kazanılacak büyük zaferdir, gelecektir.'' dedi.

Önümüzdeki günlerde belli olacak bu isimle, Tıkız'ın istifa nedeninin getireceği sonuçlar ve ittifak cephesindeki değişimler şimdiden merak ediliyor.  (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans