ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP Manyas İlçe Başkanı Ülker: “Manyas esnafı bitme noktasında”

HABER: ÖNDER BALIKÇI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manyas İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, “Manyas esnafı bitme noktasında” dedi.

Manyas'ın en önemli sorununun işsizlik olduğuna işaret eden Ülker, “Buna bağlı olarak ilçemizin nüfusu her yıl ortalama bin kişi azalıyor” diye konuştu.

İlçede 12 yıl önce 340 olan CHP'li üye sayısının şu anda 727 olduğunu belirten Ülker, şunları söyledi:

“İlçemizin halen nüfusu 19 bin dolaylarında. Bigadiç, Balya, Sındırgı gibi ilçelerin durumlarıyla kıyaslarsak ilçemizdeki CHP'li üye sayısının az olmadığını düşünüyorum. CHP'li yerel yönetimimiz, başarılı çalışmalar yapıyor. Halkımızın da bu hizmetten mutlu olduğunu düşünüyorum. Çünkü Manyaslılar, memnun olmasalar, üst üste iki dönem partimize oy vermezlerdi. Ancak kapalı Pazar yerimizi 7 yıldır yapamadık. Bunu 3-4 yıl içinde mutlaka gerçekleştirmeliyiz.”

20 yıla yakın süredir uygulanan tarım politikalarının yanlışlığından Manyas'ın da olumsuz etkilendiğine dikkati çeken Ülker, ülkemizin iyi yönetilmediğine öne sürüp, önümüzdeki dönemde bir “erken seçim” kararı alınabileceğine işaret ederek, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, erken seçimin gündemlerinde olmadığını söylüyor. Ancak her zaman da bu sözlerinin tersine hareket edebiliyor. Oğuzhan Asiltürk ve DSP Genel Başkanıyla bile görüştüğüne göre kafasında bir erken seçim düşüncesi olduğu belli. Zaten sık sık da anketler yaptırıyor.”

Ülkemizde halen Covid-19 aşısı yapılmaya başlanmamasını da eleştiren CHP Manyas İlçe Başkanı Av. İsfendiyar Ülker, “Korkarım, ülkemizi ve Manyas'ı bu konuda daha kötü günler bekliyor” değerlendirmesinde bulundu. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans