ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Ergöz’den Bandırma’ya bakış

HABER: ÖNDER BALIKÇI

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz:

“Tek beklentim, Bandırma'nın daha güzel yaşanabilir bir kent olmasıdır”

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ergöz, Kent Konseyi Başkanlığı adaylık sürecini anlatırken, “Kent Konseyi yıllardır çok etkisizdi ve kamuoyunda tanınmıyordu. Onu kurumsal bir niteliğe kavuşturmak ve güçlü duruma getirerek, Bandırma'nın sorunlarının çözümüne katkı sağlamak için aday olup görevi üstlendim. Şu anda hukuksal temellerini de oluşturduğumuz Kent Konseyimizin, kurumsal bir yapıya kavuşarak, Bandırma'nın sesi, kulağı, kalbi olduğuna inanıyorum” dedi.

Aynı zamanda Balıkesir Kent Konseyi Danışma Kurulu üyesi de olan Ergöz, pandemi dönemine karşın yine de çeşitli konularda önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatarak, “Dilerim, bu süreç geçtikten sonra çok daha etkili projelere de imza atacağız” diye konuştu.

Çevre ve doğa korumacılığına da büyük önem verdiklerine dikkati çeken Bandırma Kent Konseyi Başkanı Ergöz, Rüzgar Enerji Santralleri(RES) kurulması için Kapıdağ'daki ormanların katledilmesinden duyduğu üzüntüyü de belirterek, “Bandırma ve Erdek'te yaşayanların bir ayağı da Kapıdağ'dadır. Kapıdağ'da yaşanacak bir çevre felaketi, bu iki ilçeyi de doğrudan etkiler. Kapıdağ'daki orman katliamı içimizi acıtıyor” dedi.

Temmuza kadar görev süresi olduğunu belirten Ergöz, “Bandırma'daki yerel yönetimle aramızdaki sıkıntı, Bandırma'nın çıkarları gözetilerek aşılmak zorunda. Benim hiçbir siyasi beklentim yok. Tek beklentim ve isteğim, Bandırma'nın daha yaşanabilir ve huzurlu bir kent olmasıdır. Bandırma'nın, bunu gerçekleştirmek için birikim ve potansiyele sahip olduğuna inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans