ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DURSUNBEY OSB ÜLKE EKONOMİSİNE BÜYÜK KATKI SAĞLAYACAK

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, Dursunbey ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir, geçen yıl Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından 17 milyon lira destek sağlayarak kurulan Dursunbey Organize Sanayi bölgesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler alan Aydemir, " Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızdan 17 milyon lira destek sağlayarak kurduğumuz Dursunbey organize sanayi bölgesinde ilk yatırımı yapacak firmanın fabrika yapımına başlandı." şeklinde konuştu.

Dursunbey ilçesinin gelişmesine büyümesine büyük önem verdiklerinin altını çizen milletvekili Aydemir şunları söyledi: " Dursunbey Organize Sanayi Bölgesi ilçemizin şehrimizin gelişmesine ve ülkemizin ekonomisine katma değer ile istihdam sağlayacak büyük bir projedir. Tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun, ilçemiz için yeni yatırımlar artarak devam edecek. Yatırımcıların önünü açacak her türlü destek için var gücümüzle çalışıyoruz. Tüm yatırımcıları Dursunbey OSB'de yatırım yapmaya davet ediyorum. Organize sanayi bölgemizin kurulmasında desteklerini esirgemeyen, başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank'a teşekkürlerimi sunuyorum. "


HİZMET SEVDAMIZ İLE ESELER VERMEYE DEVAM EDİYORUZ
Milletvekili Pakize mutlu Aydemir bugüne kadar 50 bin çocuğun faydalandığı tematik çocuk kütüphanesinin yeni yerinin devam eden inşaatını gezip çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyaretin ardından açıklamalar yapan milletvekili Aydemir: "Hizmet Sevdamız ile eserler kazandırmaya devam ediyoruz ve hız kesmeden devam edeceğiz." dedi.

 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER

Dursunbey Belediyesini ziyaret eden milletvekili Aydemir, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'dan belediye çalışmaları ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra BALMEK'te el emeği göz nuru ile ürünler yapan kursiyer ve hocaları ziyaret eden Aydemir,  sıfır atık projesi kapsamında gazete sayfalarından yapılan ve ahşabı andıran dekoratif sepetler hakkında bilgiler alarak, kursiyerleri tebrik etti.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR'DEN AŞI OLUN ÇAĞRISI

Dursunbey Kızılay Kan bağışı merkezini de ziyaret eden milletvekili Aydemir, sağlık çalışanları ile sohbet ettikten sonra vatandaşların aşı olmaları ve kan bağışı yapmaları için çağrıda bulundu. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans