ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SENİN HİKAYEN SENİN KANALIN


“Senin Hikâyen Senin Kanalın” sloganıyla yayın hayatına başlayan BBB TV, Ekim ayından bu yana tüm mecralarda 25 bine yakın takipçi sayısına ulaşarak büyük bir başarı elde etti.

Siyasetten bağımsız, tüm Balıkesir'i kucaklayan orijinal içeriklerin yer aldığı BBB TV, geride bıraktığımız Ekim ayında sosyal medyada yayın hayatına başladı. Tarafsız yayıncılık
politikasıyla, kısa sürede her kesimin dikkatini çekmeyi başaran ve heyecanla beklenen sıcak içerikleriyle kendi kitlesini yaratan BBB TV, 20 ilçeden milyonlarca görüntüleme alıyor.

ŞEHRİN KANALI

“Balıkesir'in ve Balıkesir'in güzel insanlarının anlatıldığı bir kanal kurmak istedik.” diyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Balıkesir'e; emek verenlerin, gençlerin, engellilerin, sokak hayvanlarının, doğanın, lezzetin, kısacası Balıkesir'in her bir parçasının özenle işlendiği formatlar yaratarak Balıkesir'in hikâyesini anlatmak için yola çıktık.” diye konuştu.

ONLARCA KİŞİ BAŞVURUDA BULUNDU

BBB TV'nin önümüzdeki sezon yayınlayacağı yeni bölümler heyecanla bekleniyor. Daha şimdiden onlarca kişi; kanala konuk olmak ve hikâyesini anlatmak için başvuruda bulundu. Büyükşehir Belediyesi adına kanalın yayın yönetmenliğini yürüten Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Taner Korkmaz, 2021 sezonunda birçok yeni formatın yayına gireceğini söyledi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans