ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BİGADİÇ'TE SÜRPRİZ TRANSFER

Bigadiç'te Girişimci İş Kadını kimliğiyle tanınan Belediye Meclis Üyesi Nuray Aslan, Deva Partisi saflarına katıldı. 

Bir süredir bağımsız olarak görevine devam eden Nuray Aslan'ın Deva Partisi saflarında siyaset yapmaya karar vermesi, Bigadiç halkı tarafından Deva Partisi'nin sürprizi olarak nitelendirildi. İlçe genelinde olumlu bir hava yaratan bu geçişin ardından kendisiyle konuşma fırsatı bulduğumuz Nuray Aslan düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi;
''Siyaset arenasına yeni bir soluk ve hareket getiren Deva Partisi ailesine katılmış olmaktan dolayı son derece mutluyum. Deva Partisi Bigadiç İlçe Başkanı C. Mehmet Nalça'nın da böyle bir çatı altında yer alıyor olması da benim için ikna edici bir durum oluşturmuştur.  

En önemlisi, Deva Partisi'nin parti programında detaylı bir şekilde dile getirdiği KADIN'a dair yaklaşımları incelemiş olmam beni aşırı heyecanlandırmış ve bu çatı altında yer almam gerektiğini bana derinden hissettirmiştir. 

Her gün üç kadının cinayete kurban gittiği, yüzlercesinin şiddete maruz kaldığı bir ortamda hiç bir şey yapmadan oturanlar, olanlar karşısında kafasını başka yöne çevirenler, bütün her şey gözleri önünde cereyan ederken hamaset dolu nutuklar atarak gündemi değiştirenlere karşı yükselen bir ses olmak adına, çözümün bir parçası olmak adına artık DEVA Partisi saflarındayım. Partimi ve vatandaşlarımızı bundan sonrada en güzel şekilde, liyakatla temsil etmeye devam edeceğim. ''

Partilerinin Bigadiç Belediye Meclisi'nde temsil edilecek olmasından dolayı görüşlerini sorduğumuz Deva Partisi Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir'in açıklaması da şöyle oldu;

''Daha öncede dile getirdiğimiz gibi ‘'damla damla büyüyoruz''.
DEVA Partisi Balıkesir'de sürpriz adımlar atmaya devam edecektir. Bugün Bigadiç Belediye Meclis Üyesi olan bir kadın arkadaşımızın aramıza katılması bizleri çok mutlu etmiştir. Çünkü, KADIN DEVA'dır, KADIN DEĞER'dir. Bundan sonrası içinde söyleyeceğim yegane şey şudur; Karar alma mekanizmalarında daha fazla kadın arkadaşımızın olması için çaba sarf etmeye devam edeceğiz.
Bölgemizde kadının emeğinin hiçbir alanda boşa gitmemesi için, emeğinin tam anlamıyla karşılığını maddi ve manevi olarak bulması için DEVA olacağız. 

En başta kadınlar ve gençler olmak üzere, ilimizde yaşayan bütün vatandaşlarımızı partimizin çatısı altında olmaya, çalışmalarımıza destek vermeye, gönüllü olmaya çağırıyoruz.
KORKMADAN, YILMADAN bildiğimiz yolda doğru ve emin adımlarla DAMLA DAMLA BÜYÜMEYİ sürdüreceğiz.
Neyin DEVA'sısınız diye soran herkese cevabımızı çalışmalarımızla vermeye de DEVA'm edeceğiz.'' (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans