ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP’Lİ SARI: “O GÜNDEN BUGÜNE KURTULUŞ MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Atatürk'ün Balıkesir'e gelişinin 98. yıl dönümüyle ilgili açıklama yaptı. Başkan Sarı, “Ata'mızın Balıkesir'e ilk gelişinden bugüne kurtuluş mücadelemiz devam ediyor” dedi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'e gelişinin 98. yıl dönümü düzenlenen törenle kutlandı. Balıkesir Gar Binası'nda başlayan kutlamalarda temsili olarak Atatürk'ün trenle gelişi canlandırıldı. Töreninde, trenden inen Türkiye Muharip Gaziler Derneği üyesi bir gazi, Atatürk'ü temsil eden Türk Bayrağı'nı Vali Ersin Hasan Şıldak'a öperek teslim etti. Kutlamalar daha sonra Ulu Önder'e saygı yürüyüşü ile devam ederek, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla sona erdi.
Atatürk'ün Balıkesir'e gelişi ile ilgili CHP İl Başkanı Serkan Sarı da açıklama yaptı. Sarı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Balıkesir'e ilk gelişinin 98. Yıl dönümü sebebi ile düzenlenen kutlama programına katıldık. O günden bugüne kurtuluş mücadelemiz devam ediyor. Ata'mızın huzuruna çıkarak minnet ve şükranlarımızı sunduk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün; kurtuluşun ve kuruluşun sembolü Kuvâ-yi Milliye'nin başkenti Balıkesir'e gelişinin 98. Yıl dönümünde Atamızı, Gazi ve Şehitlerimizi, Kuvâ-yi Milliye kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans