ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

“Unutulmuşlar Kasabası”nda barış ortamı

Bandırma-Erdek karayolunun yanında yer alan “Unutulmuşlar Kasabası”ndaki hayvanlar mutlu.

16 ay önce sokak hayvanları için bu çiftliği kuran Haluk Kenanoğlu, “Buradaki hayvanlar barış ve mutluluk ortamında yaşıyor” dedi.

“Unutulmuşlar Kasabası”nda halen 67 köpek, 1 at, 55 dolayında güvercin, 4 kaz(Bunlardan da 5 yavru geliyor), 4 yaban ördeği, 12 ördek, 2 martı, 4 kaplumbağa ve 1 farenin bulunduğunu belirten Kenanoğlu, şunları söyledi:

“Kanatlarından biri kırık olduğundan uçamayan martımıza ‘Elvan' adını verdim. Daha sonra yine uçamayan bir başka martı, ona eş olarak geldi. Fareye ise ‘Eyşan' ismini verdim. Atımızın ismi ise ‘Zigana'dır. Burada bulunan hayvanlar, her gün 3 çuval mama yiyorlar. Bu nedenle hayvan severlerin mama desteğine ihtiyacımız var. Buradaki çocuklarımla çok mutluyum. Onlar da beni çok seviyor, hatta kıskanıyor.”

Kenanoğlu, geçmiş aylara göre hayvan severlerin “Unutulmuşlar Kasabası”na mama desteğinden memnun olduğunu belirterek, “şöyle konuştu:

“Onlara, her gün, belirli saatlerde mama veriyorum. Onların karnı doyduğunda büyük mutluluk duyuyorum. Çeşitli nedenlerle birini kaybettiğimde yaşadığım üzüntüyü anlatamam. Onları, bir hayat arkadaşı olarak düşünüyorum. Bu arada, çiftliğin dışındaki hayvanlara da mama desteğinde bulunuyorum.”

(ÖNDER BALIKÇI /www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans