ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

YAYLACIK’LI ÇOCUKLARA TABLET HEDİYESİ

Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Eğitime Destek Derneği Yaylacık Kırsal mahallesinde çocukların ihtiyaçlarını karşıladı. Yapılan ziyarette çocukların tabletten, kışlık bota ve giysiden oyuncağa kadar eksikleri giderildi.

Burhaniye'de ihtiyaç sahibi çocuklar Burhaniye Belediyesi tarafından sevindirilmeye devam ediliyor. Kırsal mahalle ziyaretleriyle hem çocukları hem de ailelerinin ihtiyaçlarını karşılamak için ziyaretler yapan Belediye Meclis üyeleri Elvan Aslan, Songül Erkeskin, Serap Uysal ve Çiğdem Karasakal Avcu son olarak Yaylacık kırsal mahallesinde ki ihtiyaç sahiplerine ulaştı. Yapılan ziyarette çocuklara tablet, bot, mont ve oyuncaklar hediye edildi. 

Burhaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Burhaniye Eğitime Destek Derneği işbirliğinde yapılan ziyarette çocuklara ihtiyaçları doğrultusunda hediyeler götürdü. Burhaniye Belediyesi'nin ve mahalle muhtarlarının daha önceden tespit ettiği ailelere ulaştırılan hediyeleri alan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. 

Burhaniye'deki her bir çocuğu önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler “Özellikle son zamanlarda uzaktan eğitim sistemi çocuklarımızın tablet ihtiyacını gözler önüne serdi. Bizim de üzerimize düşen Burhaniye'mizin en ücra köşesinde bile eğitim alabilmek için çabalayan o miniklerimize en iyi eğitimi almasını sağlamak. Bunun için kurduğumuz derneğimiz şimdiye kadar yüzlerce çocuğumuzun yüzünü güldürerek, eğitim yolunda ki ilerleyen miniklerimizin önünde ışık oldu” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans