ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

AK Parti, Yeni Yönetim İlk Toplantısını Yaptı

AK Parti'nin Balıkesir İl Yönetimi, Ekrem Başaran başkanlığında ilk toplantısını yaptı. İl Yönetiminin birbirleriyle tanıştığı toplantıda Başaran, yeni yönetimi “Balıkesir'i 2023'e taşıyacak kadro” olarak tanımladı.

Kongre ardından AK Parti'de yeni yönetim asil ve yedek kurulu üyeleri ile ilk toplantısını İl Başkanı Ekrem Başaran başkanlığında, Balıkesir Koordinatör Milletvekili Şahin Tin ve Balıkesir MKYK Üyesi Milletvekili Yavuz Subaşı ve Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zahid Bayram ile gerçekleştirdi.

Toplantıya ilk olarak yönetim kurulu üyelerinin kendilerini tanıtarak başlandı. Yeni yönetimin toplumun her yaş ve kesimden olması ve Balıkesir'i kucaklayıcı yapısı dikkat çekti. İl Başkanı Ekrem Başaran, toplantıdaki herkesi “Balıkesir'i 2023'e taşıyacak kadro” olarak tanımladı ve “Bugüne kadar birlik ve beraberlik içinde Balıkesir'e hizmet ettik, bundan sonra da sıra Balıkesir'i 2023'e taşımaya geldi. İnşallah hep birlikte gelecek nesillere layık bir Balıkesir'i hep birlikte inşa edeceğiz” dedi. 

Önceki gün gerçekleştirilen AK Parti Balıkesir 7. Olağan İl Kongresine canlı video konferans yoluyla bağlanan Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen İl Başkanı Ekrem Başaran; “ Sayın Cumhurbaşkanım KUVAY-İ MİLLİYE şehri Balıkesir'den, bileği pazusu güçlü Havran'lı Koca Seyit'in, Kurtdereli Mehmet Pehlivan'ın torunları, ilim ve gönül ehli Hasan Basri Çantay hazretlerinin ve Gönenli Mehmet Efendi'nin torunları olarak inandığımız yolda tüm teşkilatımızla size yol arkadaşlığı yapmanın haklı gururu ve onurunu yaşıyoruz” dedi. Toplantının ardından, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Kuvay-i Milliye şehrinin simgesi haline gelen Kuvayi Milliye anıtı önünde, İl Yönetimi ile birlikte Balıkesir Koordinatör Milletvekili Şahin Tin ve Balıkesir MKYK Üyesi Milletvekili Yavuz Subaşı, Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz İl asil ve yedek yönetim kurulu üyeleri ile Kuvayı Milliye anıtını ziyaret ederek hatıra fotoğrafı verdiler. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans