ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BAŞKAN SARI, BALIKESİR’İN SORUNLARINI ANKARA’YA TAŞIDI

Ankara'da, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir'deki son durumu anlatarak, hazırladıkları raporları sundu.

Balıkesir'in farklı noktalarında gerçekleştirdiği ve ilçe örgütleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından raporlar hazırlayan CHP Balıkesir İl Örgütü, o raporları İl Başkanı Serkan Sarı'nın aracılığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sundu. Balıkesir'in gündemine ilişkin gerçekleşen birliktelikte, Başkan Sarı'ya Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Erden Köybaşı eşlik etti.

“YURTTAŞIMIZIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ”
Ziyaret hakkında detaylı bir açıklama yapan İl Başkanı Sarı, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız Erden Köybaşı ile birlikte ziyaret ettik. Balıkesir gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunduk, yapmış olduğumuz çalışmalar hakkında bilgi verdik, komisyonlarımızın hazırlamış olduğu raporları sunduk. Ziyaretlerimiz sırasında yurttaşlarımızın dile getirdiği sorunları aktararak, vatandaşlarımızın içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal durum hakkında bilgi verdik. Sayın Genel Başkanımıza bu noktada bizlere ve Balıkesir'e gösterdiği ilgi için teşekkür ederiz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak şehrimizin ve yurttaşımızın sorunlarını çözeceğiz” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans