ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CANBEY’DEN TRİBÜN SÖZÜ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir 6. Ana Bakım Fabrikası'nı ziyaret etti.

Fabrika Müdürü Albay Nüvit İnanlı'dan faaliyetler hakkında bilgi alan Canbey, işçileri ziyaret ederek fabrikada incelemelerde bulundu.

Ziyaretinde Milletvekili Mustafa Canbey'e, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu eşlik etti. Fabrika yerleşkesinde bulunan Harb-İş Sendikası futbol sahasını da gezen Canbey, saha düzenlemesi ve sahaya tribün yapılması sözünü verdi.

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Canbey; “Bugün Balıkesir 6. Ana Bakım Fabrikamızı ziyaret ettik, fabrika müdürümüz Albay Nüvit İnanlı'dan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Fabrika bünyesinde bulunan futbol sahasında, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ile incelemelerde bulunduk. Sahanın çevre düzenlemesi ve tribün ihtiyacı noktasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız. İnşallah en kısa zamanda bu talebi gerçekleştirmeyi arzuluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyarette Milletvekili Mustafa Canbey adına hatıra fidanı dikildi.

Fabrika Müdürü Albay Nüvit İnanlı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Milletvekili Mustafa Canbey'e teşekkür etti.(www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans