ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Balıkesir’in eski hakemi Çiftlik Bank kurbanı

Balıkesir bölgesinin eski futbol ve basketbol hakemi Hakkı Cangül, Çiftlik Bank kurbanı oldu. Cangül, “Kendim ettim, kendim buldum” dedi.

Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, köşe yazısında Can Cangül ile yaptığı röportaja yer verdi. 

Cangül, röportajda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde(TSK) görevliyken, internetten görüp dahil olduğu Çiftlik Bank'ın önce yatırımcısı olduğunu, taburdaki arkadaşları adına da oynayıp, oynadıkça kazandığını, TSK'dan istifa edip tüm ailesini seferber ederek, Balıkesir, İzmir ve Denizli'de Çiftlik Bank'ın şarküterilerini açtığını belirtti. Sekiz ay gibi kısa bir sürede 69 milyon lira topladığını belirten Cangül, kendisinin de oyuna 2,4 milyon lira yatırdıktan sonra tüm servetini kaybettiği yetmezmiş gibi, kardeşi Faruk ile 14 ay cezaevinde yattığını, halen Çiftlik Bank davasında yargılanmalarının sürdüğünü, şimdi Balıkesir'de asgari ücretle çalıştığını, bir yandan 600 bin liralık borç yükü altında ezilirken, diğer yandan da Çiftlik Bank'a kaptırdığı parayı almak için çaba harcadığını açıkladı. 

Cangül, Sözcü yazarı İsmail Saymaz ile röportajında Çiftlik Bank'a ne nasıl girdiğini ve burada yaşadıklarını dile getirdi.

Hakkı Cangül, 10 yıl kadar önce Bandırma'da yaşamış ve bir süre Balıkesir bölgesi futbol hakemleri içinde yer alıp, aynı zamanda basketbol hakemliğini de yürütmüştü. Cangül, “Bölgesel Amatör Lig”de de düdük çalmıştı. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans