ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

KÖY OKULLARINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM ÖNCESİ DEZENFEKSİYON

Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını kesintisiz bir şekilde yürüten Ayvalık Belediyesi, hafta başında kademeli olarak başlatılan yüz yüze eğitim dönemi öncesinde kırsal alandaki okullarda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Çalışmaların ardından okullar  hijyenik ve güvenli hale getirildi. Uygulama Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bundan böyle her hafta cumartesi günleri aksatılmadan sürdürülecek. Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında kırsal alandaki tüm devlet okullarına ulaşıldı. Eğitim yuvaları bahçeden sınıflara, koridorlardan tuvaletlere kadar, dip bucak dezenfekte edildi.


Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin öğrencilerin, daha hijyenik ve sağlıklı ortamlarda eğitim alabilmeleri için kırsal alandaki okullarda dezenfeksiyon çalışmaları yaptıklarını söyledi. Başkan Ergin, “Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize, sağlık ve başarı dolu bir dönem geçirmelerini diliyorum. Tüm olanaklarımızla çocuklarımızın yanında olmaya, onların huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Yüz yüze eğitimin başlaması nedeniyle öğrencilerimiz ile velilerinin yaşadığı koronavirüs endişesini, okullarımızı dezenfekte ederek bir ölçü de olsa gidermek istedik. Halk sağlığını korumaya yönelik dezenfeksiyon çalışmaları bugüne kadar nasıl yürütüldüyse bundan sonra da çocuklar için düzenli olarak sürdürülecek” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans