ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CANBEY’DEN MESLEK LİSELERİNE ÖDENEK DESTEĞİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir'in eğitim yatırımlarını takip etmeye devam ediyor.

Canbey iki okula 4 milyon liralık ödenek çıkardı
 
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın Numanoğlu ve Destek Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Çolak ile görüşen Milletvekili Mustafa Canbey; “Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz için 3 milyon liralık, 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz için de 1 milyon liralık ödeneklerimiz hayırlı olsun.” dedi.
 
Milletvekili Mustafa Canbey'e ziyaretlerinde eşlik eden 100.Yıl MTAL Müdürü Ümit Çelik, Gazi Mustafa Kemal MTAL Müdürü İsmail Koca ve  Balıkesir Öğretmenevi Müdürü Rıdvan Teke, destekleri için Canbey'e teşekkür etti.
 
Uygulama Oteli Hayata Geçiyor 
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesirimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz geleceğimiz. Onların daha iyi yetişmesi ve eğitim şartlarının daha iyi olması için mücadele ediyoruz. İki okulumuzun ödenek sıkıntısı için yaptığımız görüşmeler neticesinde, Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz için 3 milyon liralık, 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz için de 1 milyon liralık ödeneklerimiz onaylandı. Balıkesirimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. (www.yenihabergazetesi.net)
 
 
 
 
 

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans