ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA Savaştepe'de Mehmet Ülkü'ye Emanet

Teşkilatlanma çalışmalarını emin ve sağlam adımlar atarak sürdüren DEVA Partisi'nde Savaştepe İlçesinin Kurucu Başkanı belli oldu. 

Uzun süredir Savaştepe ilçesine Kurucu İlçe Başkanı belirlemek için çalışmalarını sürdüren Deva Partisi, ilçenin önde gelen ailelerinden birisine mensup olan ve tanınmış simalardan
Emekli Asker Mehmet Ülkü ismi üzerinde karar kıldı. 
Parti Genel Merkezi'nin ve Genel Başkan Ali Babacan'ın onayıyla belirlenen Mehmet Ülkü'yü Deva Partisi saflarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir yapılan atamayla ilgili olarak şunları söyledi;

‘'Bugün, DEVA Partisi olarak teşkilatlanma çalışmalarımızı ilimizin yüzde sekseninde yoğun olarak sürdürüyor duruma geldiğimizi hepinizle paylaşmak isterim. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımızın da sayesinde bir çığ misali büyüyor ve güçleniyoruz.
Çalışmalarımızı partimizi sürekli daha iyiye nasıl götürürüz düşüncesiyle hareket ederek gerçekleştirmekteyiz. Sık ve emin adımlarla mesafe almayı yeğliyoruz. İzlediğimiz yöntemin bizi kısa sürede başarıya götüreceğinden eminiz. Daha iyisini yapabilmek için sürekli bir çalışma içerisinde olduğumuz vatandaşlarımız tarafından takdir edilmekte. Bunu sahaya indiğimizde görmekteyiz. Bölgemiz adına yapmak istediklerimizi mükemmel seviyeye taşımanın en büyük amacımız olduğunu bir kez daha söylemek istiyorum.  

Bizimle aynı duyguları paylaşan ve Deva Partisi çözüm politikalarının bir parçası olmaya niyetlenen herkesi aramızda görmekten kıvanç duyacağımızı belirterek, partimiz çatısı altında çalışmalarımıza katılma çağrısını yineliyoruz. Gelin hep birlikte dertlere DEVA, insanlara UMUT olalım diyoruz. KORKMADAN ele ele vererek, gelecek nesillere, müreffeh bir ülke bırakmak için iş birliği içinde hareket edelim diyoruz.''


KAVGAYI DURDURMAK İÇİN BURADAYIZ

''Sahaya inmiş ve gerçekleri görmüş, bizimle aynı duyguları paylaşan Mehmet Ülkü arkadaşımıza Deva Partisi'ne, aramıza hoş geldin diyorum. Vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnanıyorum ki, Savaştepe'li hemşerilerimiz de Başkanımızı yalnız bırakmayacaklar, desteklerini esirgemeyeceklerdir. 
Deva Partisi olarak bizler; nefreti kesmek, kavgayı durdurmak için buradayız. İçimizde bir gram dahi kibir yok. Hak etmediğimiz ön yargılarla çarpışarak yolumuza devam ediyoruz, vazgeçmiyoruz. Bilinmesini isteriz ki; partimizde herkes görevini yapıyor, herkes durması gereken yerde duruyor ve sorumluluk gereken anda kimse bundan kaçmıyor. Yeni şeyler söylemek, yeni bir siyaset anlayışını yaymak için yola çıktık. Neyle karşılaşırsak karşılaşalım, mutlaka dertlere DERMAN olacağız. '' (www.yenihabergazetesi.net)


 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans