ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

10 Burda, Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı

Balıkesir'in alışveriş ve eğlence merkezi 10 Burda AVM, çevre duyarlılığı ve insan sağlığını ön planda tutan yaklaşımıyla Balıkesir Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazandı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sıfır Atık Yönetmeliği'nde yer alan kriterleri yerine getirerek “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazanan 10 Burda, çevresel faaliyetleriyle doğa dostu bir alışveriş merkezi olduğunu ortaya koydu. Balıkesir'e ve şehir halkının hayatına dokunan çalışmalara imza atan 10 Burda, Esas Gayrimenkul'un sürdürülebilirlik hedefleri arasında yer alan atık yönetimi konusunda kazandığı ‘Sıfır Atık Belgesi' ile önemli bir adım attı. Sorumlu marka anlayışı ile çevreci uygulamaları hayata geçiren 10 Burda, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre ve sürdürülebilir bir dünya bırakılması adına önemli bir misyon üstleniyor.

10 Burda Avm Müdürü Murat Sönmez, ‘Sıfır Atık Belgesi' ile alakalı şöyle konuştu, ”Adım attığımız projeler ile çevre kirliliğinin önlenmesi ve gelecek nesillerimize daha yaşanılabilir bir dünya bırakmayı hedefliyoruz. Çalışmalarımızı bu hedef doğrultusunda yürütüyoruz. Sıfır Atık Belgesi almanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Balıkesirliler için titizlikle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Sıfır Atık Yönetmeliği”, hammadde ve doğal kaynakların etkin yönetim ve sürdürülebilir kalkınma ilkeleri doğrultusunda atık yönetimi süreçlerinde çevre ve insan sağlığının ve tüm kaynakların korunmasını hedefliyor. (www.yenihabergazetesi.net)


 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans