ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Edincik'te bir ressam: İSMAİL OZAR

HABER: ÖNDER BALIKÇI Bandırma doğumlu İsmail Ozar, sergi açmak istiyor

O hâlen Edincik'te yaşayan bir Bandırmalı ressam: İsmail Ozar.

1955 yılında Bandırma'da doğan Ozar, Bandırma Ticaret Lisesi'ni bitirdikten sonra gittiği Almanya'da beş ay kaldığını belirtti. Ardından yeniden Türkiye'ye dönerek inşaat mühendisi olan ağabeyi Yurdaer Ozar ile birlikte çalışmaya başladığını vurgulayan Ozar, şunları söyledi:

"1981 yılında Bodrum'a gittik. Yaklaşık 30 yıl burada inşaat ve turizm sektörlerinde çalıştık. Bu arada bir dönem CHP'den Bodrum Yalıkavak belediye başkan adayı oldum. O seçimi iki oyla Doğruyol Partisi(DYP) adayına kaybettim. Sonra tekrar Bandırma'ya döndüm."

2008 yılında geçirdiği bir beyin ameliyatının ardından kendisini resim yapmaya verdiğine işaret eden Ozar, şöyle konuştu:

"Aslında çocukluk yıllarımdan beri resim çizmeye çok meraklıyım. Bu konuda da yetenekli olduğu söylenir. Bir ara heykel sanatıyla da uğraştıysam da artık bıraktım. Hâlen karakalem, suluboya ve yağlı boya tarzında, her konuda resim çiziyorum. Bir sergi açmak istiyorum. Bunun için Bandırma Belediyesi'ne yazılı başvuruda bulunmama rağmen bir yıldır yanıt alamadım."


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans