ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TABİP ODASI DEĞERLENDİRDİ:''GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ''

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr.Necdet Uçan, Türkiye'de 2 ila 4 hafta kapanma olmadan vakaların azalmayacağını belirterek, ''tabii ki “biz söylememiş miydik, yine haklı çıktık” demeyeceğiz.'' dedi.

Sürecin başından beri öngörülerinin  yaşanan süreçte hep doğrulandığını belirten Uçan, sözlerine şöyle devam etti:
''Ancak biz gerçekleri ve yapılması gerekenleri ısrarla söyleyeceğiz.2-4 hafta kapanmadan vaka sayılarının kontrol altına alınamayacağını, kurallara uymanın herkes için geçerli olduğunu söylemeye devam edeceğiz. Samsun, Sinop ve Giresun'da sonra Yüzbinde 257 ile Türkiye'nin 4. sırasındayız.''

''LEBALEB KONGRELER DEVAM EDİYOR''
Tabip Odası Başkanı Dr.Necdet Uçan insidansta geçen haftaya göre %5o, 4 hafta önceye göre de %300 artış görüldüğünü belirtti.

''İnsidans Haritası yangın yerine döndü, Halen lebaleb kongreler hız kesmeden devam ediyor.
Aşı hızı çok yavaşladı ve tam bağışıklanan hedefin halen % 6 seviyesinde. Sayın Sağlık Bakanımız aşıların tam olarak sağlanmasında Nisan ayını işaret ediyordu, şimdi sonbahar söylemleri başladı.
Ancak bu hızla istenen hedefe ancak 2 yılda ulaşılabilir -ki, daha önce aşı yapılanların da bu süreçte tekrar aşılanması gerekecektir.
Sağlık bakanlığını ivedi olarak aşı çeşitliliğini arttırmaya, yeterli miktarda ve gereken zamanda aşı sağlamaya çağırıyoruz.'' (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans