ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR SANAYİ ODASI BAŞKANI EĞİNLİOĞLU VEFAT ETTİ

Balıkesir Sanayi Odası Başkanı, Eğinlioğlu Grup Kurucusu Hasan Ali Eğinlioğlu(66), tedavi gördüğü hastanede gece yaşamını yitirdi.

Bir süredir Bursa Acıbadem hastanesinde tedavi gören Eğinlioğlu,Balıkesir'de ve Türkiye'de sanayi dünyasında ilkleri başarmış ve adını vergi rekortmenleri arasına sokarak, Balıkesir'de yaptığı önemli yatırımlarıyla her zaman Balıkesir sevdasını göstermişti.
Hasan Eğinlioğlu sanayicilik hayatının dışında sivil toplum kuruluşları ve derneklerde de görev almıştı. Geçtiğimiz dönemlerde Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeliği, Balıkesir Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde bulunan Hasan Eğinlioğlu, şu anda Balıkesir Sanayi Odası Başkanlığının yanısıra Balıkesir Üniversitesi Vakfı'nda aktif görevine devam etmekteydi.
Evli ve üç çocuk babası olan Hasan Ali Eğinlioğlu'nun cenazesi yarın öğlen kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
Yeni Haber Gazetesi olarak, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine, Balıkesir iş dünyasına baişsağlığı ve sabır diliyoruz. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans