ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

CHP KADIN KOLLARINDA ŞENER İSTİFA ETTİ, YENİ BAŞKAN YAHŞİ

CHP Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şener istifa etti. Geçen yıl Mart ayında gerçekleştirilen kongrede ikinci kez başkanlığa seçilen Şener'in daha bir yıl bile olmadan istifa etmesi partilileri üzdü. Kadın Kollarının yeni başkanı ise Ayşe Pınar Yahşi oldu.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Şener istifa etti. Sosyal medya hesabından başkanlıktan ayrıldığını açıklayan Şener, “İki kez seçimle geldiğim, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanlığı görevinden ayrılmış bulunuyorum. Bu süreçte birlikte iş yaptığımız, sürece katkı sunan, daha iyiye ulaşmak adına fikir bildiren herkese teşekkür ederim. Umutlu günlere…  Esen kalın…” mesajını paylaştı.
Geçtiğimiz yıl Mart ayında yapılan kongrede başkan seçilen Fatma Şener istifa gerekçesini açıklamazken, CHP Balıkesir İl Kadın Kolları'nda bir süredir huzursuzluk yaşandığı öğrenildi.  Bu süreçte Şener'in başta 14 Ocak'taki  Zübeyde Hanım etkinliği olmak üzere bazı çalışmalara  katılmaması dikkat çekti.
Hürmüz Avcı'nın Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı olduğu ve Balıkesir'in genel merkezde en üst düzeyde temsil edildiği bir dönemde bu istifanın yaşanması dikkat çekti. Partililer, Şener'in istifasından duydukları üzüntüyü dile getirdi.

YENİ  BAŞKAN YAHŞİ

CHP İl Kadın Kolları'nın yeni başkanı ise Ayşe Pınar Yahşi oldu. Yönetim kurulu Şener'in istifasının ardından Yahşi'yi yeni başkan olarak belirledi.  Yahşi, CHP Balya İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği Danışma Kurulu'na İl Kadın Kolları Başkan olarak katıldı. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans