ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ATATÜRK’ÜN BURHANİYE’YE GELİŞİNİN 87. YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burhaniye'ye gelişinin 87. Yıl dönümü, Burhaniye Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı.

Her sene 13 Nisan'da Atatürk'ün Burhaniye'ye gelişinin görkemli törenlerle kutlandığı Burhaniye'de, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi sebebiyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal mesafe, maske ve hijyen tedbirlerinin alındığı törenle kutlandı. Törene Burhaniye Kaymakam'ı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Garnizon Komutanı Top. Bin. Mustafa Kıraç ve protokol üyeleri katıldı.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve Garnizon Komutanı Top. Bin. Mustafa Kıraç tarafından Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Çelenk sunumundan sonra Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra, günün anlam ve önemine yönelik konuşma yapılarak ardından “Mustafa Kemal'i Düşünüyorum” isimli şiir okundu. Halk oyunları gösterisinin ardından tören son buldu.

Başkan Deveciler “ 87 yıl sonra; dedelerimizin, ninelerimizin Ata'mızı karşılarken yaşadığı sevinci ve gururu tüm kalbimizle bugün de hissediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Burhaniye'ye gelerek Kuvvacılar şehrinde milletiyle iç içe ve dayanışma içinde olmasının gururunu 87 yıl sonrasında bile yaşıyoruz. Onun kurduğu Cumhuriyet'te ve gösterdiği yolda, her daim ilke ve inkılaplarının takipçisi olacak; ona olan bağlılığımızı son nefesimize kadar dünyaya haykıracağız.” şeklinde konuştu.(www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans