ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Erdek’in 4 kırsal mahallesinde karantina

Erdek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, kırsal mahalleler olan Hamamlı, Belkıs, Kestanelik ve Şahinburgaz'da hane karantinası uygulanması kararı aldı.

Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy'un başkanlığında toplanan kurulun kararı şöyle açıklandı:

“Erdek İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Erdek Kaymakamı A. Atakan Atasoy'un başkanlığında, 10/04/2021 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Koronavirüs(Cavid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılan hızını kontrol altında tutmak amacı ile mevcut durum tekrar değerlendirilmiş olup, ilçemiz Hamamlı, Belkıs, Kestanelik ve Şahinburgaz dış mahallelerimizle Covid-19 temaslı ve vaka sayılarının artması sebebiyle 10.04.2021 günü saat 20.00'den itibaren,

  1. İlçemiz Hamamlı, Belkıs, Kestanelik ve Şahinburgaz mahallelerinde vaka ve temaslıların bulunduğu hanelerin, hane karantinasına alınmasına,
  2. İlçemiz Hamamlı, Belkıs, Kestanelik ve Şahinburgaz mahallelerinde, karantinalı hanelerin, hane giriş-çıkışlarının sorumlu kolluk birimi tarafından kontrol altında tutularak takip ve denetimlerinin sağlanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.”

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans