ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİR LİSELİLER DERNEĞİ'NDE BİR ACI KAYIP DAHA

Balıkesir Liseliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi eczacı Fahri Kula, bugün Ayvalık'tan Balıkesir'e geldiği saatlerde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Başkan Abdi Kahyaoğlu'nun vefatından sonra bir yönetim kurulu üyesini daha kaybeden Balıkesir Liseliler Derneği, yasa boğuldu.
Balıkesir'in sevilen simalarından olan Fahri Kula, Balıkesir Liseliler Derneği bünyesinde, 2019 yılında Balıkesir Lisesi'nin Çanakkale Savaşları'nda şehit olan liseli izcileri anmak için Anıtkabir'de gerçekleştirdiği törende kafile başkanlığı yapmıştı.
Fahri Kula, ayrıca Keşşaf Bölüğü ile Fenerbahçe Kulübü 19 Mayıs 100. Yıl Sergisi'nde de Balıkesir Liseliler Derneği ve Balıkesir Lisesi'ni temsil etmişti.
Kula, yardımseverliği ile her zaman farklılığını göstermiş, Balıkesir Lisesi'nin 134. Yılı Kaymaklı Şenliği'nde de, Balıkesir Liseliler Derneği'ne sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi almıştı.
Yeni Haber Gazetesi olarak, Fahri Kula'ya Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. (www.yenihabergazetesi.net





Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans