ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEVA KEPSUT’A, KADIN ELİ DEĞECEK

Teşkilatlanma çalışmalarını Ramazan Ayında da devam ettiren DEVA Partisi İl Başkanlığı'nın tavsiyesi ile Kepsut'a atanan isim, Nursevin Karademirli oldu.

Kadın girişimci kimliğiyle tanınan Nursevin Hanım, DEVA Partisi saflarına katılır katılmaz memleketimize hizmet etmek için kolları sıvadıklarını ve çalışmalarına eskisinden daha fazla ağırlık vereceklerini belirterek sözlerine şu şekilde devam etti.

 ‘'İl Başkanımız Sayın Kemal Aydemir'in çok değerli tavsiyeleri ve Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan'ın taktirleri ile Kepsut İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Öncelikle kendilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Her şeyden önce bir DEVA Gönüllüsü olarak, memleketimize ve  güzel Kepsut'umuza hizmet etme noktasında çok heyecanlı olduğumu belirtmek isterim. Kritik günlerden geçtiğimiz bu dönemde, içinde bulunduğumuz mevcut şartlar dahilinde ilçemizin sorunlarını çözmek, ilçemizi refah seviyesi yüksek, mutlu insanların keyifle yaşayabilecekleri bir KEPSUT ideali ile   varımızı yoğumuzu ortaya koyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımız bizlere güvensinler ve desteklesinler. Onlarla birlikte çok güzel işler başarağız'' diyerek sözlerini tamamladı.


İl Başkanı Kemal Aydemir'de görüşlerini şu şekilde beyan etti.

‘'Bildiğiniz gibi Demokrasi Ve Atılım  Partisi, kadınlarımızın , gençlerimizin çoğunlukla tercih ettiği ve görev aldığı bir parti. Kadınları siyasete katmak için büyük gayret gösteriyoruz. Partimizde yüzde 35 cinsiyet kotası bulunuyor. Bizim hedefimiz; kadınların hayatın her alanında engellenmeden yer alabilmesi, ekonomik ve sosyal hayata katılımlarının artırılması, eşit fırsatlardan yararlanması ve eşit muamele görmesidir. Hakiki bir başarı için etkin pozisyonlarda kadınların yer alabilmesi, engellenmemesi, desteklenmesi ve hatta motive edilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tam da bu noktada, Balıkesir İl Teşkilatları olarak, Bandırma İlçe Başkanlığımızdan sonra Kepsut İlçe Başkanlığımıza da, bir kadın başkan ataması gerçekleştiriyoruz. Nursevin Hanım; girişimci, idealist ve memleket sevdalısı bir Hanımefendi. Ben kendisine şahsım ve İl Yönetimim adına başarılar diliyorum. Kendisine son derece güveniyor ve destekliyoruz. DEVA Partisi, tercih edilen bir parti olmaya DEVA'm edecektir. (www.yenihabergazetesi.net)

Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans