ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BASİAD'DAN 10 FİRMA İLE AİLE ANAYASASI PROJESİ

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İşadamları Derneği Güney Marmara Kalkınma Ajansı desteği ile “İşletmelerde Değer Artışı” projesi kapsamında Balıkesir'de Aile Anayasası çalışmalarını saha uygulamaları ile başlattı.   

BASİAD, Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından çağrıya çıkılan “İşletmelerde Stratejik Yapılanma Mali Destek Programı” kapsamında destekleme kapsamına alınan projesi “İşletmelerde Değer Artışı” kapsamında en önemli faaliyetini saha uygulamaları ile başlattı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kaynak verimliliği kapsamında ülkemizde firmaların sürdürülebilirliğini sağlama adına uygulama planına aldığı önemli adımlardan olan şirketlerde aile anayasası uygulaması stratejisi ile uyumlu BASİAD projesi devreye girdi. 

10 FİRMA İLE AİLE ANAYASA ÇALIŞMASI

BASİAD Proje ile Balıkesir'in değerleri arasında yer alan 10 firma ile aile anayasası çalışmalarını başlattı. Proje sonrasında 10 Balıkesirli firmanın Aile Anayasası ve nesiller arası yönetişim sistemleri firmalara teslim edilerek uygulaması başlatılacaktır. Hedef sürdürülebilirliği sağlamak.
Proje çerçevesinde ön tanışma ve proje uygulaması hakkında bilgilendirme yapmak maksadı ile çevrim içi bir toplantı gerçekleştirildi.  Ön toplantının ardından danışman ekip tarafından sahada firma merkezlerinde birebir yapılan çalışmalar ile 12 Nisan haftası itibari ile başlangıç yapıldı. Projenin 6 ay devam edecek çalışmalar ile sonlandırılması ve firmalarda uygulamanın başlatılması hedefleniyor. 

Konu ile açıklamalarda bulunan BASİAD Başkanı Abdullah Bekki; “Aile Anayasası” çalışması ve uygulamasına duyulan ihtiyacı çok yakından takip ediyorduk; Balıkesir ve ülke işletmelerimizin gelecek nesillere güçlenerek devamlılığının sağlanması adına böylesi önemli bir projeyi hayata geçirmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum dedi. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans