ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı Vizili görevden alındı

Geçmişteki paylaşımlarında alkole özendirmeyle, AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik skandal paylaşımlarından sonra AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Mert Nazmi Vizili'nin görevden alındığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gençlere yönelik açıklamaları ve “Ömerler bulacağız” açıklamalarının hemen akabinde geçmişte yaptığı paylaşımlarda alkol özentisinden Erdoğan'a yönelik hakarete varan paylaşımlara bir çok mesajı tartışma konusu olan Mert Nazmi Vizili'nin AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanlığına atanması büyük tartışmalara sebep olmuştu.

Öte yandan Balıkesir Yerel Medyasından bazı isimler Vizili'nin Şehir Hastanesi'nde evli bir bayanla ilişkisi olduğu iddialarında da bulunmuş, Balıkesir'de yapılan ve Milletvekilleri ile İl Yönetiminin de bulunduğu bir toplantıda, Milletvekilleri Vizili'nin partinin kapısından bile sokulmamasını istediklerini açık açık dile getirmişti.

Bitmek bilmeyen bu tartışmalar ve devam eden tepkiler üzerine, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran'ın Gençlik Kolları Başkanı Mert Nazım Vizili'nin istifasını istediği öğrenildi.

Bu arada Vizili konu ile ilgili açıklama da iddiayı doğruladı. İşte o açıklama:

vizili.jpg

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans