ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Başaran, Eskişehir’de ödül alacak

HABER: ÖNDER BALIKÇI Bandırmalı yazar Pakize Başaran’a “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verilecek

24 Ocak Uğur Mumcu’nun ölüm yıldönümü dolayısıyla, Çağdaş Gazeteciler Derneği(ÇGD) Eskişehir Şubesi tarafından, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin desteğinde düzenlenecek “27. ÇGD Uğur Mumcu’yu Anma ve Ödül Töreni”ndeBaşaran’a, edebiyat dalında “Yaşam Boyu Onur Ödülü” verilecek. Gecede ayrıca çeşitli dallarda ödüller sunulacak.
Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanlığını CHP’li Dt. Ahmet Ataç yürütüyor. Eskişehir’de “Yaşam Boyu Onur Ödülü”nü alacak olup bir dönemler ülkemizin en önemli kadın yazarları arasında yer alan Pakize Başaran’ın 17 romanının yanı sıra radyoya uyarlanmış oyunları ve şiirleri bulunuyor.
Başaran’ın önemli kitapları arasında; Benim Doktorum, Sahte Gelin, Köye Dönen Yosma, Meçhule Giden Yolcu, Şaka Bitti, Seni Yalnız Seni, Aşk Acıları, Döner Koltuk, Devenin Öcü, Sonbaharımda Bahar, Büyükler, Küçükler ve Köpekler, Günahkâr Adam, Tekinsizler, Fırtınanın Oğlu gibi kitapları var.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans