ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Bandırmaspor’da teknik patron Mustafa Gürsel

Bandırmaspor, teknik direktör olarak Mustafa Gürsel ile (1+1) olmak üzere iki yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-beyazlı kulübün tesislerinde, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez ile birlikte sözleşmeye imza koyan Gürsel, “Bandırmaspor'da olmaktan mutluyum. Bana güvenenlere teşekkür ediyorum. Şimdi yeni sezon için hazırlık sürecine, kadro yapılanmasına geçeceğiz. Bu süreç, başarı için çok önemli. Hedefim, Bandırmaspor'u bulunduğu seviyeden daha da yukarı çıkarmaktır” dedi.

Daha önce yardımcılığını yaptığı teknik direktör Fuat Çapa'ya teşekkür eden Gürsel, şunları söyledi:

“Fuat Çapa ile 7-8 yıl birlikte çalıştık. Kendimi çok iyi yetiştirdiğimi ve geliştirdiğimi düşünüyorum. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi, futbol branşı mezunuyum. Futbolun mutfağından yetişip, adım adım bugünlere geldim. Prolisans sahibiyim. Kendimi teknik direktörlük için hazır hissediyorum.”

Futbolculuk yaşamı sırasında Gençlerbirliği, Bursaspor(kiralık), Elazığspor, Antalyaspor ve Pendikspor formasını giydiğini belirten Gürsel, futbolculuk ve teknik adamlık dahil 35 yıldır futbolun içindeyim” diye konuştu.

TRANSFER BÜTÇESİ 21 MİLYON

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, bu yılki transfer bütçelerinin 21 milyon lira olup, buna maç primlerinin dahil olmadığını belirterek, gerçekleştirecekleri transferler hakkında da bilgi verdi. 5-6'sı “nokta transfer” olmak üzere 11-12 dış transfer yapacaklarını vurgulayarak, şunları söyledi:

“İç transferde Onur Akbay, Orhan Ovacıklı, İshak, Doğancan, Landel, Selçuk, Pote ve kaleci Gökhan ile yeniden anlaşacağız. Bazı futbolcularımızla yollarımızı karşılıklı anlaşarak ayırdık. Sadece Erkan Taşkıran, alacağı için kulübü Futbol Federasyonu'na şikayet etti. Bu futbolcumuzla bir yıllık sözleşmemiz daha var. Alacağını ödeyerek, bu sorunu ortadan kaldıracağız. Anlaştığımız yeni oyuncular var. Onları da yakında açıklayacağız. Bu arada geçen sezon Altınordu forması altında 23 gol atan bir santraforu kadromuza katıyoruz.” (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans