ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

TGC'den Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti(TGC), yeraltı örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarında adını sıkça geçirdiği isimlerden Veyis Ateş'le ilgili olarak disiplin soruşturması açtı.

Türkiye Gaeteciler Cemiyeti'ne, "Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Hak ve Sorumluluk Bildirgesi"ne aykırı davrandığı gerekçesiyle Veyis Ateş hakkında çok sayıda şikayet başvurusu yapıldığı ifade edildi.

Bu başvurular üzerine toplanan TGC Yönetim Kurulu, Veyis Ateş hakkında disiplin soruşturması açılmasına ve bu nedenle savunmasının istenmesine karar verdi.

Sedat Peker, 6 Haziran 2021 Pazar günü yayınladığı 9. videoda, Veyis Ateş hakkında, "Bodrum'da Paramount Otel var. Sahibi Sezgin Baran Korkmaz. Bu arkadaş Türkiye'de de aranıyor, ABD'de de aranıyor. Otelinde kimler var. Veyis Ateş. Sizin, aranan adamın otelinde ne işiniz var? Sizin maaşınız kaç para? Hani fatura? Bu bile suç. Daha da çıkacak. Veysi. Senin kayıtlar da çıkacak. 28 Aralık'ta operasyon yapılıyor. 29 Aralık, 45 milyon doların ödenmesi gereken tarih. Sezgin Baran'ın karısını gözaltına alıyorlar. Bu Veysi. Ben olayı toparlayayım diye arayan bu Veyis. Aranan adamın oteline gidiyorsun, kalıyorsun, on binlerce, yüz binlerce avro hesap ödemiyorsunuz. Sonra da adamı gasp ediyorsunuz. Kayıtlar var" demişti.

ÖZIŞIK DA İHRAÇ EDİLMİŞTİ

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, bilindiği gibi bir süre önce de, Sedat Peker'in, kendisiyle görüntülü sohbetini yayınlaması nedeniyle Hadi Özışık'ı da cemiyet üyeliğinden ihraç etmişti.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans