ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Play-off’lar, 29 Haziran’da, Antalya’da

Bandırmaspor'un da mücadele ettiği U-19 Gelişim TFF 1. Ligi'nde normal sezon bu hafta sona erecek. Normal sezonun son haftasında Bandırmaspor, İzmir'de, Altınordu ile mücadele edecek.

Son hafta öncesinde Yılport Samsunspor 40 puanla lider durumda bulunurken, ikinci sırada 37 puanlı Altınordu, üçüncü sırada 34 puanlı İstanbulspor A.Ş., dördüncü sırada ise 33 puana sahip Bandırmaspor yer alıyor.

29 HAZİRAN'DA ANTALYA'DA PLAY-OFF

Normal sezonun tamamlanmasının ardından, ilk sekiz sırada yer alan takımlar, Antalya'da play-off karşılaşmaları oynayacaklar. Bandırmaspor da play-off'ta yer alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun organizasyonunda, Antalya Manavgat Emirhan Otelleri tesislerindeki altı sahada, eleminasyon usulüyle oynanacak play-off karşılaşmaları çeyrek final, yarı final ve final üzerinden yapılacak. Karşılaşmalar sonunda ilk üç sırada yer alacak takımlara 200'er bin lira başarı primi verilecek.

Pandemi nedeniyle kısa tutulduğu için ligde bu yıl bir üst lige yükselme veya küme düşme uygulanmayacak.

Play-off karşılaşmaları, burada mücadele edecek takımların oyuncuları için “vitrin” özelliğini taşıyor. Burada başarılı olacak oyuncuların, çeşitli kulüplere transfer yapma olanağı da bulunuyor. (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans