ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DEFNE BEBEK İÇİN SAHAYA ÇIKTILAR

Edremit 9 Eylül Masterlar ve Balıkesir Masterler futbol takımları Edremitli SMA Tip 1 hastası Defne bebeğe destek için sahaya çıktılar. Edremitli SMA Tip 1 hastası Defne Gülcü'nün tedavisine destek olmak için Edremit Şehit Hamdibey Stadı'nda gerçekleştirilen “Defne bebeğe destek maçı”na talep yoğun oldu.


 Balıkesirli süper lig hakemi Aytekin Durmaz yönettiği maç 0-0 skorla berabere bitti. Maça destek olmak amacıyla  Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Belediye Başkan Yardımcıları Tayfun Gerkuş ve Metin Tunçer, belediye meclis üyeleri, Edremit İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fethi Bilge, Edremitspor Kulüp Başkanı Ali Çelik, SMA hastası Defne bebeğin babası Ahmet Gülcü ve belediyenin daire amirleri katıldı. Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, katılımcılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan yaptığı açıklamada: “Bizim Defne bebeğimiz, SMA Tip 1 hastası bir bebeğimiz, ciddi şekilde yardıma ihtiyacı var. Pahalı bir tedavi olduğunu biliyoruz, bunun için bir kampanya başlattık ‘Defne Bebeğe Nefes Ol' adı altında. Müthiş bir dayanışma var, her alanda vatandaşlarımız Defne'ye nefes olma adına etkinlikler düzenliyor. Bu dayanışma kültürünün gelişmesinden dolayı Edremit Belediye Başkanı olarak onur duyuyorum. Bu dayanışmanın bir örneğini sportif bir faaliyetle taçlandırıyoruz. Edremit Masterlar ve Balıkesir Masterlar, 1966 Edremitspor, taraftarlarımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.



Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans