ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

ÇELMAK Kulüplerinden Milli Başarı

Balıkesir ve ülke sporunun, sporcusunun gelişimi adına katkılarını büyüterek sürdüren Çelmak Grubu spor kulüplerinden Çelpa Spor Kulübü sporcusu Taha Eren Coşgun, 17-18 Temmuz 2021 Tarihinde Macaristan'da yapılacak olan Triatlon Avrupa Gençler Kupasında Türkiye'yi temsil edecek. 

Triatlon branşında Balıkesir'i başarı ile temsil eden Çelpa Spor Sporcusu Taha Eren Coşgun Türkiye'yi Macaristan'da yapılacak olan Avrupa Kupasında Temsil Etmeye hak kazandı. Taha Eren Çoşgun milli takım hazırlıkları çerçevesinde 21 Haziran'da Erzurum'da başlayan Yükselti Milli Takım Kampına katıldı. Milli Kamp ve Avrupa Kupası öncesi Milli Sporcu Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik'i ziyaret etti. Başkan İsa Tamer Çelik sporculara kamp ve yarışma önce motivasyon konuşması yaparak başarılarının anısına milli sporcuya hediye sundu.

Balıkesir'de triatlona olan büyük ilgi ve çocukların talebine duyarsız kalmayarak uzun yıllar önce triatlon branşında da büyük bir girişime imza atarak; Balıkesir Çelpa Spor Kulübü bünyesinde onlarca Balıkesirli triatlon aşığına kapılarını açan Çelpa Triatlon'un amacı, Balıkesir'de var olan triatlon sevgisini ve potansiyelini daha yukarılara taşıyabilmek, çocuklarımızın spora olan ilgisini ve sevgisini güvenli, temiz ve sağlıklı ortamlarda yapmalarına zemin hazırlamak.  

Konu ile ilgili açıklama yapan Çelmak Grup Başkanı İsa Tamer Çelik: “ Çelpa Spor Kulübünün sporcularını, ailelerini, antrenörlerini ve ekibini elde ettikleri başarıdan dolayı kutluyorum. Hep dile getirdiğim gibi sporda başarının sırrı alt yapı ve alt yapıya yapılan yatırımlardadır. Bizim sosyal sorumluluk ve sosyal ortaklık felsefemiz doğrultusunda ki vizyonumuz “Balıkesir'de kazanıyorsak, Balıkesir'e harcarız.”, “Geleceğimiz olan gençlerimize yatırım yaparız” şeklinde olmuştur. Bu vizyondan her zaman memnun kalmış ve özlemini duyduğumuz değerlere hizmet ettiğini görmekten mutlu olmuş durumdayız.” dedi. 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans