ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

EFSANE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SUR’A, BELEDİYE ÖNÜNDE SON GÖREV

1968-1973, 1973-1977 ve 1984-1989 Yılları arasında belediye başkanlığı yapan, şanlı Bandırmasporumuzu kuran ve kurucu başkanlığını yapan Hasan Sur'un vefatı nedeniyle Bandırma Belediye binası önünde resmî tören düzenlendi.

Törene önceki dönem belediye başkanları Sedat Pekel, Dursun Mirza, Belediye Meclis üyeleri, ADD Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat, Hasan Sur'un aile üyeleri ve belediye çalışanları katıldı. Törende Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptığı konuşmada: “Hasan Sur ağbimizin, başkanımızın Bandırma'nın her karışında izi var. Festivallerimizi başlatan başkanımızdır. Bandırmasporumuzun kurucu başkanıdır. Siyasi, kültürel, sportif, ekonomik izleriyle Bandırma'da asla unutulmayacak olan Hasan Sur başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevdiklerine sabırlar diliyorum” dedi.

Bandırma Müftüsü Halil Şekerci'nin yaptığı duanın ardından Hasan Sur'un naaşı Zabıta Tören Kıtasıyla Haydarçavuş Camisine taşındı. İkindi namazından sonra toprağa verilen merhum Belediye Başkanı Hasan Sur'a Bandırma Belediyesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz. Mekânı cennet olsun. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans