ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

SYAL’DE YENİ BAŞKAN SEDEF SEVER YAVUZ OLDU

Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi Mezunlarz Derneği'nin Kurucu Başkanı Umut Kırtıl, 1.Olağan Genel Kurul sonrası görevi Sedef Sever Yavuz'a devretti.

17 Ağustos 1987 tarihinde Merhum Sırrı Yırcalı'nın Türk Milli Eğitimine armağan ettiği SYAL şimdiye kadar 5.400 mezun verirken, 5 yıllık eğitim ve öğrenimiyle yabancı dil eğitimi veren Türkiye'deki 10 Anadolu Lisesi'den bir tanesidir.

Mezunlar Derneği'nin 1. Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz hafta sonu mezunlardan Ali Rıza Deniz'in yaptığı divan başkanlığında toplantı ve seçimli genel kurulunu gerçekleştirdi.

Genel Kurulda konuşma yapan Kurucu Başkan Umut Kırtıl “SYAL'in ismini her zaman her yerde duyurmaya devam edeceklerini, öğrencilere burs desteğinde bulunmak için daha çok çabalayacaklarını, SYAL'i kapsayan çok güzel bir belgesel çekiminin yapıldığını ve bununda yakında tamamlanacağını, Yırcalı ailesinin her zaman desteğini gördüklerini, dernek merkezinin de Yırcalı ailesi tarafından kendilerine tahsis edildiğini” belirtti.


Yeni Başkan Sedef Sever Yavuz'da yaptığı konuşmada “Umut Kırtıl ve yönetimine şimdiye kadar yaptığı güzel çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan böyle yeni yönetim ve komiteleri ile çalışmalarını sürdüreceklerini, daha kalabalık organizasyonlarla bir araya geleceklerini belirterek, SYAL bizim ruhumuzdur” dedi.


Yeni Seçilen Yönetim Kurulu, Sedef Sever Yavuz Başkanlığında, Gül Babacan, Ercan Sürenkök, İrem Salgıncı, Ayça İmrek Çolak, Eralp Şayakçı ve Uğur Erkan'dan oluştu.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans