ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık: “Kimseyle kavgamız olmayacak, tek derdimiz Erdek”

Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, “Kimseyle kavgamız olmayacak. Tek mücadelemiz, Erdek'e hizmet için olacak” dedi. Öncelikli hedeflerinin temiz bir Erdek, personel maaşları ve vatandaşın işinin gecikmeden görülmesi olacağına işaret eden Karışık, şunları söyledi:

“Önümde üç yıllık görev sürem var. Büyükşehir dahil herkesle iyi ilişkiler kurmaya çalışacağım. Bize bir adım atana biz, iki adım atacağız. Kimseyle derdimiz olmayacak. Tek derdimiz, Erdek'e en iyi şekilde hizmet sunmaktır. İlçemizde şu anda çöp konteyneri eksikliği olduğunu biliyorum. Önümüzdeki günlerde Erdek'e, yeni 200-250 adet konteyner ve bir çöp arabası gelecek.”

ERDEK'E 30 YILDIR DEVLET YATIRIMI GELMEDİ

27 yıldan beri Erdek Belediye Meclisi'nde aralıksız görev yaptığını belirten Karışık, “30 yıla yakın süredir Erdek'e gelen bir devlet yatırımı yok. Dilerim bundan sonra olur” diye konuştu.

EYLÜL'E KADAR İZİNLER KALDIRILDI

Başkan Karışık, içinde bulunduğumuz turizm sezonunda, Erdek'te yaşayanlara ve gelen konuklara en iyi hizmeti verebilmek amacıyla belediyenin Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen Müdürlüğünde çalışan personelin tüm izinlerini kaldırdıklarını vurgulayarak, “Çok acil durumlar dışında, bu müdürlüklerimizde çalışan personel izine çıkamayacaktır” dedi.

Başkan Burhan Karışık, belediye meclis üyelerinin arasında yapılan başkanlık seçimi sırasında, milletvekilleri ile güvenlik güçleri arasında yaşanan olaylara çok üzüldüğünü belirterek, “Tabii ki partimizin genel başkan yardımcıları ile milletvekilimizin, salona girme hakları vardır. Ama yine de keşke bu olaylar yaşanmasaydı” değerlendirmesinde bulundu.

Karışık, “Benim, AK Partili belediye meclis üyeleri ile de hiçbir sorunum yok. Hepsi arkadaşlarım. Yürekten inanıyorum ki, eğer parti baskısı olmasa, onlar da benim başkan olmam için olumlu oy kullanırlardı” dedi. (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans