ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BALIKESİRSPOR'UN YENİ BAŞKANI ÖZGÜR YILMAZ

Balıkesirspor Olağan Seçimli Genel Kurul'u tamamlandı. Balıkesirspor'da Ümit Arslan'ın dönemi sona erdi. Arslan ve yönetiminin ibra edilmesinden sonra bir dönem daha adaylık başvurusunda bulunmayacağı haberleştirilmişti. Bölgenin iş insanlarından Özgür Yılmaz, Balıkesirspor başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunmuştu. Bugün, Yılmaz tek listeyle girdiği seçimden kulübün yeni başkanı olarak çıktı. 

Balıkesirspor'un 2021-22 sezonu bütçesi belirlendi

Ümit Arslan ve ekibinin oybirliğiyle ibra edildiği kongrede tek liste ile yönetime gelen Özgür Yılmaz, Balıkesirspor'u hak ettiği yere taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Olağanüstü kongrede 2021-2022 sezonunun tahmini bütçesi ise 100 milyon olarak belirlendi.

Yılmaz: "İnanarak yola çıktık..."

Kongrede konuşan yeni başkan Özgür Yılmaz, Balıkesirspor'un başarısı için mücadele edeceklerini söyledi. Yılmaz, “Balıkesirspor hep beraber el ele vererek layık olduğu yere taşıyacağız. Gece gündüz çalışacağız en iyisi için mücadele vereceğiz. İnanarak yola çıktık. Allah'ın izniyle Balıkesirspor'u hak ettiği yere taşıyacağız” dedi.

Özgür Yılmaz kimdir?

Balıkesirspor'un yeni başkanı Özgür Yılmaz, 1987 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi. 34 yaşındaki Başkan Yılmaz evli ve 2 çocuk babası. 2009 yılından bu yana yaklaşık 12 yıldır Yörükoğlu Yapı Şirketi'ni yöneten başkan, aynı zamanda siyaset dünyasında da etkin. 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans