ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Bandırma Rotary Kulübü bayrağı Doğru’da

Bandırma Rotary Kulübü'nün 2021-2022 dönem başkanı Mert Doğru oldu.

Erdek Konak Park'ta düzenlenen gecede 2020-2021 dönemi başkanı Serhat Akkaya, görevini Mert Doğru'ya devretti. Doğru'nun başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda sekreterliği Burak Uğur, saymanlığı Anıl Tunçbilek üstlenirken, Serhat Akkaya, Fatma Sibel Karabacakoğlu ve Halit Emiroğlu ise üye olarak görev yapacak.

29 üyesi bulunan Bandırma Rotary Kulübü'nün başkanlık ve yönetim kurulu devir teslim törenine 2440 Bölge Guvarnör Yardımcısı Şaban Rodoplu ile Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun da katıldı. 

Yeni dönemin başkanı olan Mert Doğru, dönemin sloganı “Hizmetlerimizle Hayatları Değiştirelim”e bağlı şekilde çalışacaklarını belirterek, “Daha fazla hayatı değiştirme çabası içinde olacağız” dedi.

Gecede, üçüncü evlilik yıldönümlerini kutlayan Belediye Başkanı Tolga Tosun için hazırlanan pasta kesildi. Tosun, yaptığı konuşmada, belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışma ve yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Başkan Tosun, “Bandırmayı daha çağdaş, daha modern bir kent durumuna getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu. Tosun, Bandırma Rotary Kulübü'nün yeni başkanı Mert Doğru ile belediye olarak ortak çalışmalar yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Gecede, 2440. Bölge eski guvarnörü Ali Bor da bir konuşma yaptı.

(ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans