ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

37,9 MİLYON TL'LIK NEFES KREDİSİ

Balıkesir Ticaret Odası 37,9 milyon TL kredi ile üyelerinin pandemi yaralarını sardı. Covid-19 salgınının işletmeler üzerindeki etkisini hafifletmek üzere 1 Haziran 2021 itibariyle 8. defa hayata geçirilen TOBB Nefes Kredisi, Balıkesir Ticaret Odası üyelerine de nefes aldırdı.

Pandemi sürecinde Odanın tüm olanaklarını seferber ederek üyeleri zor dönemde yalnız bırakmadıklarını söyleyen Rahmi Kula: “Salgın sürecinde TOBB ve Ankara'daki temaslarımıza, üyelerimizin tüm taleplerini ilettik, sorunlarını çözdük, beklentilerine cevap verdik. Odamızın tüm kaynaklarını üyelerimize açarak, finansal destek sağladık. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Odamız adına bankalara aktardığı kaynakla birlikte toplamda 37 milyon 905 bin liralık kredi hacmi oluşturduk. Bu destekle birlikte Balıkesir Ticaret Odası tarihinde verilen en yüksek kredi desteğini sağlamış olduk” dedi.

BALIKESİR TİCARET ODASI ÜYELERİNE 37,9 MİLYON TL NEFES KREDİSİ

Pandeminin yaralarını sarmak ve üyelerin finansal sıkıntılarını çözmek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirten Kula, krediye en çok inşaat yapım ve onarım, restoran ve turizm, tarım ve hayvancılık, bilişim teknolojileri ile hizmet sektöründe faaliyet veren üyelerin ilgi gösterdiğini dile getirdi.

Üyelerden aldıkları güçle, yine üyelere fayda sağlanabilmesi için kaynakları kullandırmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Kula: “Bu katkıyla üyelerimize nefes olduk. İş dünyasının normalleşme ve aşılama süreci ile birlikte yeşeren umutlarını arttırdık. Gerçekleştirmiş olduğumuz desteklerin yanında yeni yatırım ortamları oluşturarak daha çok kişiye nefes aldırmaya çalışıyoruz. Şimdi daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Kazanan ülkemiz ve Balıkesir olacak. ” dedi.

İstihdama, yatırıma ve istikrarla artan ihracata kararlı adımlarla devam edeceklerinin altını çizen Kula sözlerini şöyle tamamladı: “Bu önemli projenin hayata geçmesinde büyük emekleri bulunan, Bakanlıklarımıza, TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu'na, bankalarımızın Genel Müdürlerine ve Yönetim Kurulu Başkanlarına, KGF Yönetim Kurulu Başkanına ve ilgili bankaların Balıkesir Şube Müdürleri'ne bir kez daha teşekkür ediyorum.” (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans