ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Ö. Faruk Ahlatlı, Yeni Malatyaspor’da

Bandırma'nın yetiştirdiği yetenekli oyunculardan ve başarılı teknik adamlardan Ömer Faruk Ahlatlı, Süper Lig'de yer alan Yeni Malatyaspor'un alt yapısının başarısı için görev yapacak. Ahlatlı, sarı-siyahlı kulübün U-17 teknik sorumluluğu görevini üstlendi.

Faruk Ahlatlı, Yeni Malatyaspor Kulübü, Altyapı Geliştirme Teknik Sorumluğunu üstlenen Balıkesirli Mesut Dilsöz'ün ekibinde görev yapacak.

AHLATLI KİMDİR

Ömer Faruk Ahlatlı, 1968 yılında, Bandırma'da doğdu.

Futbola 1982 yılında, Bandırmaspor'un altyapısında başlayan Ahlatlı, 1986'da, bordo-beyazlı takımda profesyonelliğe adım attı.

1989-1990 sezonunda, Karacabeyspor forması altında mücadele eden orta alan oyuncusu Ahlatlı, profesyonel futbolculuk yaşamını daha sonra Tokatspor ve Mustafa Kemalpaşaspor'da sürdürdü.

Faruk Ahlatlı, ardından amatörlüğe dönüş yaparak formasını giydiği Etispor'da futbolculuk yaşamını noktaladı.

2000 yılında, Bandırmaspor profesyonel takımında Talat Evren'in yardımcısı olarak görev üstlenen Ahlatlı, yaşanan başarısızlığı ardından küserek, teknik adamlık serüvenine 5 yıl ara verdi. Ardından Erdekspor'da görev alan Ahlatlı, 2009 yılında getirildiği Bandırmaspor Altyapı Gençlik Geliştirme Teknik Sorumluluğu görevini 10 yıl sürdürdü. 

Evli ve bir erkek çocuk babası olan Ömer Faruk Ahlatlı, UEFA ELİT A diploması taşıyor. (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans