ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BANDIRMA TİCARET BORSASINDAN BÜYÜK PROJE

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun'un da davetli olduğu Bandırma Ticaret Borsası Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Toplantı öncesi Borsa Başkanı Halit Sezgin ve Meclis Başkanı İsmail Tunç Bilek, yapımı son aşamaya gelen ve ruhsat işlemine başlanacak olan Lisanslı Depo alanını, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ile birlikte gezerek, deponun özellikleri ve önemi hakkında Başkana bilgi verdiler.

 

Türkiye'nin en büyük on borsasından biri olan Bandırma Ticaret Borsası; lisanslı ve dünya standartlarına uygun, son teknolojiyle donatılmış depo projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu depolarda, 54.000 ton ürün türüne göre sınıflandırılabilecek, garantili ve standartlara uygun şekilde saklanabilecek. Depolanan ürünler, Türkiye İhtisas Borsasında rahatlıkla satışa sunulabilecek. Lisanslı Depolar sayesinde Bandırma ve bölgemizdeki çiftçilerin ürünleri güvenle depolanacak, kazanç kaybı olmayacak.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, depo alanlarını gezdikten sonra yaptığı açıklamada: “Bandırma Ticaret Borsası çok önemli bir projeye imza atıyor. Yapılan Lisanslı Depolar, Bandırma ve bölgemizdeki çiftçilerimizin kayıplarını önleyerek daha kazançlı olmalarını sağlayacak. Bandırma Belediyesi olarak bizler de, depolara ulaşımı sağlayacak ölçüde tüm yol yapımı ve düzenlemelerini bir an önce yaparak hem Borsamıza hem de çiftçilerimize kolaylık sağlayacağız. Türk çiftçisine, Türk tarımına hizmet etmekten büyük mutluluk duyarız. Borsa Başkanımız Halit Sezgin'e ve değerli yönetimine bu büyük hizmet için teşekkür ediyorum. Kurumlar arası işbirliğimizi daima sürdüreceğiz” dedi. Tur ardından Bandırma Ticaret Borsası Meclis Salonunda olağan meclis toplantısı gerçekleşti.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans