ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Lenfoma tedavisi gören öğretmene kermes desteği

Erdek Nerime Yüksel Ortaokulu'nda görev yaparken, lenf kanserine(Lenfoma) yakalanan 27 yaşındaki matematik öğretmeni Murat Gönen'in hastalığı yenmesi için maddi destek veriliyor.

Bu amaçla Hale Tuna'nın başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Erdek ilçe örgütü de genç öğretmene yardım adına, cumhuriyet alanında, hafta sonunda iki günlük kermes düzenledi. Çeşitli ürünlerin satışa sunulduğu kermesten 29 bin 735 lira destek sağlandığını belirten CHP Erdek İlçe Başkanı Hale Tuna, “Kampanyamıza yalnız Erdek'ten değil, civar ilçelerimizden de destek yağdı. İYİ Partili arkadaşlarımızın da yardımcı olduğu kermesten ürün almadıkları halde genç matematik öğretmenimizin tedavisinin sağlanması adına çok sayıda vatandaşımız parasal destek sağladı. Kermesten 30 bin lira rakama ulaşmayı hedefliyorduk. Bu rakamı yakaladığımız için mutluyuz” dedi.

Tuna, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık'ın da yakından ilgilenerek destek verdiği kermese ilgi gösteren herkese teşekkür etti.

ÖĞRETMEN, KORONAYA DA YAKALANDI

Bu arada, lenf kanseri ile mücadele eden 27 yaşındaki matematik öğretmeninin, koronaya da yakalanarak, Bursa Tıp Fakültesi'nde tedavi gördükten sonra şimdi evinde karantina süreci geçirdiği öğrenildi. Daha önce bir kemoterapi ve hücre nakli gören öğretmenin, karantina sürecinin tamamlanmasından sonra kemoterapilerinin süreceği belirtildi.

(ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans