ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BURHANİYE BELEDİYESPOR YENİ TEKNİK DİREKTÖRLE ANLAŞTI

Burhaniye Belediyespor tecrübeli teknik direktör Ahmet Saray ile anlaşma sağladı.

Bu sezon, Bölgesel Amatör Lig (BAL)'da mücadele edecek Burhaniye Belediyespor, yeni teknik direktör Ahmet Saray ile anlaşarak sözleşme imzaladı.

Burhaniye Belediyesinde yapılan imza töreniYeni Teknik Direktör Ahmet Saray'la anlaşma sağlayan Burhaniye Belediyespor Başkanı Ali Kemal Deveciler, yeni hocayla sözleşmeleri imzaladı. Burhaniye Belediyesinde düzenlenen imza törenine Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Yeni teknik direktör transferiyle alakalı açıklama yapan Belediyespor Basın sözcüsü Oktay Erbalaban “Takımımız bu sezon BAL liginde mücadele edecek, bu ligi çok iyi tanıyan  yeni teknik direktörümüzle şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefliyoruz” dedi.

İmza töreninde konuşan Burhaniye Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Kemal Deveciler “Takımımızı ilk yıl süper amatör ligden, Bal ligine çıkarttık. Bu yılda yıllardır özlemini çektiğimiz Profesyonel lige çıkmak için  elimizden gelen ne varsa yapacağız. Burhaniye Belediyespor ve Burhaniye Halkı en iyisine layıktır. Hocamıza başarılar dilerim” dedi. 

Kulübün yeni teknik direktörlüğünü yapacak olan Ahmet Saray ise “İlk olarak büyük hedefleri olan bir camiaya geldiğim için mutluyum. Başkanımız Ali Kemal Deveciler ve yönetimin güvenini boşa çıkartmayacağım” dedi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans