ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

DSİ’DEN BANDIRMA'YA 60 MİLYONLUK YATIRIM

AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Bandırma İlçe Başkanı Mehmet Doğan, Bandırma İlçe Teşkilatı Üyeleri ve DSİ Bölge Müdürü Nazmi Koçak ile birlikte Doğruca ve Kuşcenneti Mahallesi'ni ziyaret etti.

DSİ tarafından yapılan toplulaştırma çalışmalarının son safhasında arazi yolları tamamlanarak 180.000 dönüm tarım arazisine ulaşım sağlanmış oldu. Doğruca mahalle muhtarı Adem Taştekin: “Yollarımızın acil olarak yapılması ve tarlalarımıza ulaşım sağlanması gerekiyordu, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli'ye hassasiyeti için çok teşekkür ediyoruz. DSİ Genel Müdürümüz Kaya Bey ve özellikle sürecin en başından itibaren takip eden Milletvekillerimiz Adil Çelik ve Yavuz Şubaşı'na köy halkımız adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kuş Cenneti muhtarı Murat Özgenç, köylerinin dere ıslahı projesinde kalan son 2 km'lik hattın tamamlanması hususundaki taleplerini iletti.  Çelik cevaben; “Kuşcenneti Mahallemizin ihtiyaçlarından olan dere ıslahı konusunda mahallelilerimiz ile görüştük, ıslah projesinde ihale aşaması devam ediyor, maalesef şikayet nedeniyle süreç uzamış durumda. Mecburen yasal prosedürü takip etmemiz gerekiyor. Proje tamamlanana kadar çıkacak sorunları DSİ ekiplerimiz çözüme kavuşturacak” dedi. (www.yenihabergazetesi.net)


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans