ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

BEKİR COŞKUN KÜTÜPHANESİ 30 EKİM’DE AÇILIYOR

Aydınlanma ve demokrasi mücadelesinin sembol isimlerinden, 18 Ekim 2020 yılında yitirdiğimiz Sözcü gazetesi yazarı Bekir Coşkun adına Alibey (Cunda) Adası'nda kuruluşu tamamlanan kütüphane rafları binlerce bağış kitap ile dolduruldu. 


Ayrıca Bekir Coşkun'a ait şahsi eşyaların ve kitapların da yer aldığı kütüphaneye çok sayıda kitapseverin yanı sıra, Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nden yüzlerce bağış geldi. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, vefalı Ayvalık halkının üstat Bekir Coşkun'u hiç unutmadığını, belediye meclisindeki değerli üyelerin de vefa göstererek adının oy birliğiyle onaylandığını hatırlatarak, Bekir Coşkun'un adının Ayvalık'ta sonsuza kadar yaşayacağını söyledi.


Değerli eşi Andree Coşkun ve sevgili köpekleriyle birlikte yaz aylarını Cunda'daki evinde geçirdiğini ifade eden başkan Ergin, Bekir Coşkun'un kaybından büyük bir üzüntü duyduklarını dile getirdi. Ömrünün son yıllarında Ayvalık Cunda Adası'nda huzurla yaşadığını belirten Başkan Ergin, Bekir Coşkun'un Ayvalıklıların gönlünde ayrı bir yer edindiğini söyledi. 

30 Ekim Cumartesi günü saat 17.00'de Bekir Coşkun Kütüphanesi'nin açılışına tüm sevenlerini davet eden Başkan Ergin, Bekir Coşkun'un en büyük hayalini gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans