ANASAYFA GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR KURULUŞ KÜNYE İLETİŞİM

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Göçmez, gazetecilerle buluştu

Royal Hastanesi Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, TOKİ'deki kulüp tesislerinde yaptığı basın toplantısında, tek hedeflerinin, tüm Türkiye tarafından takdirle karşılanan, Bandırma şehrini her yerde güzel temsil eden bir takım yaratmak olduğunu söyledi. Göçmez,  2-0 yendikleri Yılport Samsunspor  maçının da önemine değinerek, “Hem güç anlamında neredeyiz görmek hem de kamuoyuna da mesaj vermek anlamında, sonucu önemli olan bir maçtı. Her iki takım içinde çok önemli bir maçtı. Onlar da kazanmak zorundaydılar. Çok güzel bir oyunla, çok da dostane geçen bir oyunla galip geldik. Samsun maçı bitti.

Burada söyleyeceğim şeyler çok önemli, ayaklarımızın yere basıyor olması gerekir. Hepimizin taraftar da dahil, yöneticiler de dahil, futbolcular da dahil. Bizim bu maçta 3 puan almamız şu anda bizi hiçbir yere götürmüyor. Sakin olacağız, mütevazı olacağız. Disiplinden, aile düzenimizden asla vazgeçmeyeceğiz ve çok önemli olanı, sürdürülebilir finansal yapımızı koruyacağız ve kaynak yaratan yapı olacağız. Tabii ki galibiyetlerden sonra eğleneceğiz, tezahüratlar yapacağız, mutlu olacağız, en sonuna kadar hakkınız. Futbolcusundan tutun da taraftarından yöneticisine kadar ama daha hiçbir şey başarmadık.11 maç oynadık, 7 galibiyet aldık,  4 kez yenilgiye uğradık. 3 puanlı bir sistem şu anda her şey güzel gidiyor. Şimdi cumartesi günü deplasmanda oynayacağımız Bolu maçına odaklandık. Bolu maçına da mutlak galibiyet için  çıkacağız. Yine de sonuç ne olursa olsun, şunun garantisini veriyorum.  Kesinlikle ve kesinlikle asla mücadeleyi bırakmayan güzel futbolun gereğini yapacak bir takımı izleyeceksiniz. Bizim tek hedefimiz bu. Tüm Türkiye tarafından takdirle karşılanan Bandırma şehrini her yerde güzel temsil eden bir takım yaratacağız. Sonu ne olacak bakacağız. Ayaklarımız yere basacak, mütevazı olacağız, disiplinden asla vazgeçmeyeceğiz. Bu maçın sonucu yenilgi de olabilir, galibiyet de olabilir. Herkes Bandırmaspor'a destek versin” dedi.

Kaynak yaratılması için Bandırma şehrinin tekrar ayaklandırılması gerektiğine vurgu yapan Göçmez, “ Burada herkese iş düşüyor. Şu ana kadar futbolcularımıza maç başları dışında hiçbir borcumuz yok. Bütün maaşlar ödendi, bütün pirimler ödendi. Biz görevlerimizi yerine getirelim, onlar da görevlerini yerine getireceklerdir.” diye konuştu. (ÖNDER BALIKÇI/www.yenihabergazetesi.net)

 


Yazarlar


GÜNDEMSİYASETMANŞET HABEREKONOMİSPORRÖPORTAJLAR YAZARLAR ARŞİV

KONUMUMUZ

Altıeylül / Balıkesir

ADRES

Altıeylül Mah. Çiğdem Sok. İnaler İş Mrk.No: 8 1/1 Altıeylül / Balıkesir
MND Ajans
©2020 | Tüm Hakları Saklıdır
MND Ajans